15 Aralık 2012 Cumartesi

Ayakkabı neşesi

Kış günü içinizi ısıtacak ayakkabı modelleri ; DG , Louboutin , Jason Wu , Jimmy Choo vs. Bu renkler ve modeller güzel havaları anımsatıyor ve keyif veriyor.

14 Aralık 2012 Cuma

Yeni yıl ışıltısı ayaklarda !

Yeni yılı ışıltılar içinde karşılayın tüm yılınız parlasın . Dost başa düşman ayağa bakar neticede , son derece sade bir elbisenin altına rahatlıkla tüm bakışları ayakkabınıza çekebilirsiniz ! Miu Miu bu trendin öncüsü olarak babetten topulu ayakkabıya kadar iddiasını sürdürüyor !








Paul Smith for Barbour



Paul Smith renk paletini klasik Barbour koleksiyonuna kondurdu , 11 parçalik koleksiyon satışta £290 dan itibaren Londra'da raflarda yerini aldı !







28 Kasım 2012 Çarşamba

Australia LUXE Collective botlar






UGG ler "OUT" , Luxe' ler "IN" , Australia Luxe Collective modelleri UGG lara nazaran kürk ve detaylar ile ilgili daha exclusive ve semaptik . Halen Istanbul'a kara kış gelmedi ancak hazırlıklı olmakta fayda var. Nerede bulabilirim diye soranlara : Beymen ve Harvey Nichols'da hemen modelinizi seçin derim.
  

27 Kasım 2012 Salı

The little BLACK

Bu senenin olmazı bir siyah deri kalem etek ! Tüm designer koleksiyonlarına girmeyi başarmış ve bolca özellikle ünlüler ve modeller tarafından tercih ediliyor . Siyah boğazlı balıkçı kazağı , şifon gömlek hatta daha da vurucu bir etki için leopar üst ile kombiinleyebilirsiniz. Ancak en önemli etkiyi çorapsız ve açık ayakkabı ile ulaşabilirsiniz , bu arada siyah deri pardesüde bu sezonun "IN" lerinden !








13 Kasım 2012 Salı

Yeni bir adres yeni bir soluk: InTrend

Çatalçeşme Bağdat Cadde'sinde yeni bir butik açıldı ! Aradığımız yeni soluğu In Trend'de bulduk , şık ,kaliteli ve farklı modeller ile ihtiyacımız olan yeniliği bulduk .In Trend koleksiyonu çalışan dinamik kadının tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor ; elbise , etek , bluz , manto ,kaz tüyü montlar , beyaz gömlek , gece için elbiseler , siyak klasik elbiseler ince detaylar ile farklılık yaratıyor. Koleksiyona bu senenin renkleri hakim gri , ördek baş yeşili , hardal sarısı , kiremit kırmızısı . Kumaş ve modeller İtalya'dan , In Trend modern çizgisi ile Network ve Beymen Business klasmanında butik olarak hizmet veriyor. En beğendiğim kombinler arasında tweed mini etek , gri , siyah ve bej renklerinde ve bu eteğe eşlik eden palto yine kırçıllı tweet kumaştan etek ile muhteşem bir uyumu var , In Trend 'de vitrini süslüyor .
Kaz tüyü montlar yine ender görülen modeller ile kapşonlu ve hakim yakalı , beli kemerli modeller mevcut. Aksesuarlar kolekiyonu tamamlıyor ; ipek şallar , gold bilezikler ve kristal taşlı küpeler.
In Trend 'e mutlaka uğrayın ve az sayıda üretilen bu şık kıyafetler ile farklılık yaratın.  

25 Ekim 2012 Perşembe

DIOR Make up Holiday 2012

Evet make up setlerinde Dior ile devam ediyoruz . Makyaj ürünlerimizi tazelemek için bir sebep daha , bu koleksiyon canlı ve çarpıcı etki yaratmak isteyenler için kırmızı ruj ve şık şişesinde yeni oje tonları mevcut. Le Vernis 4 renk ile mini oje koleksiyona rujlar eşlik ediyor ; Diorific Marilyn, Diorific Lady, Diorific Diorling and Diorific Diva. İki model takma kirpik ile yenilik gözlerinizde renklenecek.
Koleksiyon Ekim ayı Londra ve Amerika da satışta , Avrupada ise Kasım ayı itibarı ile raflarda !

24 Ekim 2012 Çarşamba

2012 Holiday make up !

Bayram tatilini yurtdışında geçirenler 2012 holiday make up setlerine bakmadan ve almadan yurda dönmeyin pişman olursunuz! Renkler muhteşem bordolar , siyah ve metalik renkler ön planda Chanel , Givenchy ve Clarins ile bu kış renkleneceğiz.Ayrıca 80ler sonunda moda olan bakır tonları tüm gözlerde büyüleyecektir!