31 Mayıs 2012 Perşembe

Mis kokulu ojeler...


Artık tamam , yaz gelsin , bitsin yağmurlar , sektör durmuyor ve çoktan bir türlü gelmeyen yaza hazır !
Pastel'in kokulu ojeleri ile "havada yaz kokusu var" , artık çikolata , kahve , nane , ananas , hindistan cevizi , tarçın parmaklar burnumuzdan ayrılmayacak.Tutti Frutti deneyin her parmağa ayrı bir renk ,
ayrı bir koku . Gratis mağazalarında satışta .

30 Mayıs 2012 Çarşamba

Dior ne diyor bu yaz ?





 Dior bana çok şey diyor , nasıl desem hepsi beni al eve götür diyor , tüm 2012 yaz koleksiyonu enfes , her zamanki gibi ürünler arası renk ahengi bir davet şeklinde . Eye glos buz mavisi çok gözde , ayrıca her iki göz far paleti limited edition dır ; 4 inci parlaklığı ile bezenmiş renk ve ortada saten dokusu ile tamamlanmışlar. Oje renklerinde zaten nar çiçeği bekleniyordu ancak bu tatlı mavi ile uyumu çarpıcı , haydi Dior alışverişine...    

Bronzlanalım






2012 bronz allıklar tatlı karamel ve altın tozu renkleri ile bezenmiş , Chanel , YSL , ChristianDior ve Guerlein by Emillio Pucci'ler , siz kendinize en uygun olanını seçin . Chanel Soleil Tan de Chanel serisi Sable Beige ve Sable Rose renk ile tonlanmış ancak Sable Rose limited edition dır , bilginize ! Dior ise 23 Nisan itibarı ile raflarda "Nude" ile , 4 tonu mevcut ; 001 Aurora , 002 Sunlight , 003 Zenith , 004 Sunset ; 1 ve 2 kış için 3 ve 4 yazın rengi. Pucci ve Guerlein işbirliği ise tasarıma dönüşmüş ve hem renkler hem de ürün kutuları göze fazlasıyla hitap ediyor.

29 Mayıs 2012 Salı

Bir Longchamp olmadan geçmez bu yaz !




Pilage modeli ile bayanların kalbinde taht kurmuştur zira hem çarşıya hem plaja hem avm hemde Bağdat Caddesi için uygundur bu geniş çantalar . Jeremy Scott tarafından tasarlanan renkli baskılar hoş bir hava katıyor , benim anlamadığım niye daha fazla baskı modeller yapmazlar daha çok yalın tek renk ile devam ederler koleksiyona. Bu sene tümüyle deri olan Pilage ler pek havalı , Harvey Nichols'da satışta sunulmuş , favorim nar çiçeği rengi . Size sadece seçmek kalıyor , takın kolunuza bir 2012 modeli Pilage.
Bu arada Longchamp'in yeni adresi Bağdat Caddesi Suadiye ! 

27 Mayıs 2012 Pazar

Bikinini kendin tasarla !

Bu yaza kendi tarzın ile damganı vur , arzu ettiğin bikini veya mayo modelini senin için hazırlayan ve süsleyen bir adres var artık Şaşkınbakkal'da "Vivaplaya" . Kişiye özel bikini ve mayo ayrıca seçeceğin aksesuarlar ile ayrı bir özellik katıyor .
İthal kumaşlardan yapılan straplez mayolar ve üçgen bikiniler ile kendi tarzını yarat.
Çok güzel bir hizmet çünkü bizler her sezon en farkli ve nadir bikiniyi aramak için saatlerimizi harcamıyormuyuz ?
Vivaplaya
Suadiye Mah.Tonozlu Sokak
No:1/D
Kadıköy / İstanbul

Vamos a la playa !






 

2012 "Designer" Plaj Çantaları
Plaj çantanız yaza hazırmı ? Eğer cevabınız "henüz değil" ise acele edelim , Istanbul da halen yağmurlar hüküm sürdürsede Bodrum ve Çeşme'de karpuz kabuğu denize düştü bile ! 
Tory Burchler canlı renkleri ile bu yaza neşe katıyor , bu sene yeni olan çanta modeli hasır ve orange kombinidir . Yine geçen senede Beymen'de raflarda gördüğümüz nar çiçeği renkli modeli var , hardal sarısı çok hoş. Marc Jacobs ise üzerinde gözlük modelleri marin çanta ile hem plajda hem şehirde "varım" diyiyor.
Juicy Couture ise içi görünen şefaf ve yaz renkleri ile neşeli plaj çantaları tasarlamış ; mavisi ve kırımızısı da mevcut .Yaz terlikler ile kombin yapmak çok kolay , bu sene hepimiz  güneşin ve portakalın çoçuklarıyız.
Yeni trend bir plaj çantası edinmeden inmeyin sahillere....  

25 Mayıs 2012 Cuma

Güneşin rengi ...

Bu sene güneş sarısı , hatta neredeyse neon sarısı çok moda , Burberry elbise çok hoş , özellikle hasır topuklu sandalet ile uyum bir harika . Moschino işe biraz folklorik bir bakış açısı ile yaklaşmiş.
1997 de yine bu tonlar çok moda idi , kendime yarı şalvar , yüksek belli , parlak kumaştan sarı bir pantolon edinmiştim . Bu ilk ve son tecrübem oldu , yine de siz bu rengi spor kıyafetlerde kullanın derim , daha az dikkat çekmiş olursunuz !  

24 Mayıs 2012 Perşembe

Ofis şıklığı !

Bu harika renklerdeki bluz ile Ayşegül günün şıkı oldu . Renk geçişleri çok hoş , ayrıca kot pantolon veya beyaz skinny jean ile çok uyumlu kullanılabilinir.
Bluz Amerika da bir outletden alınmış , markası "Linda Allard" .

Mini mini...

Her genç kızın rüyası toz pembe pileli etek , mini denebilecek kısalıkta ancak etek yandan verevli ve hoş bir kesit veriyor . Uzun , bileğe kadar olan modeller ve renkler sokaklarda karşımıza bolca çıkıyor.
Bu cici eteğe beyaz atlet ve Miu Miu nun taşlı spor ayakkabıları harika uyar !
( Zara , 99TL )
Bu göz alıcı pembe tonları bu yazın favorisi  "Kate Spade" çanta , renkler çok canlı ve sıcak .
Canlı renkler ve tonları revaçta ; pembe , nar çiçeği , güneş sarısı .
"Kate Spade" koleksiyonları blog renklerden oluşuyor , bu sene siyah ve beyaz bir arada çalışılmış modeller de var. New York 'a alışveriş için seyahat eden arkadaşlarımız iyi tanır :)
Harvey Nicholson da çeşitler bulunmakta ama siz modagurusu.com u takip edin , zira uygun fiyata bir "Kate Spade" edinebilirsiniz !
( modagurusu.com , 195 TL )      

23 Mayıs 2012 Çarşamba


Cumartesi gününü değerlendirin...
Çalışan kadının ihtiyacı , işe giderken , müşteri ziyareti veya spor da her daim topuklu :)
( beandd.com $ 126 ) 
2012 yazın trendy sandaletler , Gucci / Beymen , ayaklar fora
Christian Dior
Christian Dior
Kampanyanın bitmesine  kaldıAlışverişe Katıl
Polo Ralph Lauren
Polo Ralph Lauren
Kampanyanın bitmesine  
 
Markafoni de bugün Christian Dior saatler ve Ralph Lauren Erkek Koleksiyonu !  
kaldıAlışverişe Katıl
"Skull" modası tam hız devam ediyor , Swarowski skull charm ı satış a sunmuş , arzuya göre bileklik veya koyle ye takabiliniyor .Taşli ve alnında bir kalp olması bu charm ı havalı kılmış .
(Swarowski charm lar 115 TL civarı ) 

22 Mayıs 2012 Salı


Bu senin modası deri bileklikler , özellikle bilezik ilaveli çok hoş bir görüntü .

Bugün "Emel Acar" standi "TOG Esma Sultan" dan alındı , bu akşam saat 22:00 e kadar alma şansınız var halen !

( deri bileklikler ve bilezik , tanesi 50-75 TL arası )

Bu yaz için favori plaj çantası , Emilio Pucci , bugün TOG Esma Sultan kermes de bulabilirsiniz !
22 Mayıs 2012 , 10:00-22:00 arası Esma Sultan , TOG Bazaar 10ncu yıl kermes'i . Hava da güzel bugün kaçırmayın derim ...

Bu yazın trendi yine ilkbahar renkleri şeker ojeler , bu ferah yeşil tonu ile mürdüm rengi muhteşem bir ikili , mürdüm eller , yeşili ayaklara , açık sandalet ile yaza fora...

Tüm hoş sohbetler köpüklü bir türk kahvesi ile başlar ve bir kere tadına varan bir daha bırakamaz , paylaşımımız vazgeçilmez olsun