30 Haziran 2012 Cumartesi

GUCCI Premiere


Gucci nin yeni parfümü Premiere 1 Eylül 2012
Venedik Film Festivalinde tanıtılacak. Lively Blake bu yeni parfümün yüzü olarak seçildi. Parfüm unutulmaz hollywod starlarından esinlenerek tasarlandı !

MARC JACOBS Dot



1 Eylül 2012 günü aramıza katılacak diğer bir Eau de Parfume "Marc Jacobs Dot" . 
Çiçek serisi "Daisy" den sonra tema uğur böceği . Şişesi çok eğlenceli ve renkli , tema geçişi de anlamlı olmuş , bir daha ki tema arılar olabilir :) Çiçek kokusu böğürtlen , yasemin ve orange blossom ile harmanlanmış.
Bu sonbahar parfümseçeneğimiz oldukça zengin. 

29 Haziran 2012 Cuma

Elie Tahari

Fazla söze gerek yok , benim en beğendiğim tasarımcılardan biridir ayrıca hikayesi de müthiş. İran da musevi bir ailenin cocuğu olarak
dünyaya gelir ve erken yaşta ailesini kaybeder. Her uluslararası girişimci gibi yolu New York a düşer ve cebinde 300 dolarlık bir harçlık ile bugünkü imparatorluğunu kurar . Tasarımların hemen hepsi rahatlıkla giyebilecegimiz hatta zihnimizde yer edip arzulayacagimiz koleksiyonlar.2012 sonbahar/ kışa bir bakış , ancak cok beğendiğim iki yaz tasarımı da eklemeden geçemedim !

27 Haziran 2012 Çarşamba

26 Haziran 2012 Salı

Miu Miu aşkı

Bu ilkbahar Miu Miu nun tanıttığı bu akide şeker renginde çantalar aklımdan çıkmıyor . 46 tane üretilmiş olup her bir çanta için 12-17 adet malzeme kullanılmış , görsel bir şölen adeta.
(fiyatı $1495)

Todays shot : Kokteyl Elbisesi

Mekan : Çırağan Palace Kempinski
Tarih : 24 Haziran 2012
Elbise : Roman

24 Haziran 2012 Pazar

L'Occitane'nın yeni serisi Pivoine




Şakayık altıncı yüzyılda Çinliler tarafından çokça kullanılan bir çiçek ,
genç kızlar ve erkekler aşklarını şakayık çiçekleri ile ifade ederlermiş . Yunan mitolojisinde ise şakayık çok güzel bir su perisiymiş ve tüm tanrılar tarafından çok beğenilirmiş . Bu durumu kıskanan diğer bir su perisi şakayığı bir çiçeğe dönüşütürüp toprağa emanet etmiş ve bize bu muhteşem çiçeği sunmuş !
Buram buram şakayık çiçeği kokusu sarıyor etrafı .Parfüm , vücüt kremleri , el kremi ve benim en çok beğendiğim özel pompalı şişesinde simli parfümlü pudrası , sıkıyorsunuz ve anında vücüdunuzu şakayık kokusu simli bir bulut iniyor . Bu yaz kesinlikle edinilimesi gerek bir parfüm , özellilkle bilindik parfümlerden sıkılanlar ! Bu arada su perisini de hatırlarsınız .


( Pivoine  $20 - $ 65 arası )         

Guerlein by Emilio Pucci






Bu yazın favorisi kesinlikle Guerlein ve Emilio kardeşliğinin bize sunduğu bronz ürünler , daha önce yazmıştım ancak bu yaz kullanmaya başladıktan sonra herkes sorar oldu nedir bu kullandığım diye , farkı bu kadar var ! Tamamlayıcı ruj olarak yine Guerlein KisKis Strass ruj serisinden Crystal Shine öneriyorum , çok hoş pırıltılı bir bronzluk veriyor dudaklara , hani gündüz deniz ve güneş ile birlikte geçirdiğimiz sıcak bir günden sonra keyifli bir akşama hazırlanırken ihtiyacımız olan tüm ürünler hoş bir pudra esansı kokusu ile sunulmuş ( Pudra ve bronz birada duty free de € 54 , Sevil Parfümeri de TL 204 ) . Limited edition dır , pudra dan kesinlikle 1 adet fazla dan stok edineceğim ) .  

7 Haziran 2012 Perşembe

Peki biz ne giyeceğiz MDNA konseri için ?



MDNA hazır , ya bizler ?
Size bir kaç alternatif , tabiki en önemlisi rahatlık ve bu senenin renklerini yansıtan parçalar ; zımbalı kot şortlar , Tom's veya Ked's ayakkabı , mutlaka renkli bir T-shirt . Eğer rahat edebiliyorsanız topuklu ayakkabı da stretch kotun altına çok hoş durur . Mor ve nar çiçeği rengi ojeler ve mutlaka bir clutch , çiçek çocuklarının ruhunu yansıtan sırt çantalardan uzak durmakta fayda var !

5 Haziran 2012 Salı

Madonna 7 Haziran da sahnede ne giyecek ?

Madonna'nın her şarkısı , dansı ve duruşu olay .
Sweet & Sticky tour dan sonra daha iyi nasıl olur diye düşünelim biz ! MDNA konserinde karışımıza Jean Paul Gautier , Swarowski ve ünlü kostüm tasarımcısı Adrienne Philips'ın tasarımları ile sahnede şahlanacak . Bu muhteşem konser için hazırmısınız?

Alexander Mcqueen!

Çok erken ayrıldın aramızdan Alexander , kuru kafayı günlük hayatımıza soktun , daha önce de yazmıştım bize daha ulaşmadı ancak özellikle avrupa da skull modası hız kesmiyor ve tabiki de yaratıcısı Alexander Mcqueen nin ihtiyaca hizmet eden buluşu parmaklara yüzük olan clutchtlar !

Gucci 2012 Fall/Winter

Gucci bu sonbaharda müthíş renkler ile geliyor.1982-83 ten esinlenen petrol yeşili , mor , hardal sarısı , her daim gözde olan bordo ve bejin her tonu ile güçlü kombinler tasarlanmış. Çantalarda yılan derisi bu kış da devam ediyor , Gucci kırmızı ve yeşil rengini yine zarif bir biçimde çantalarda toka olarak harmanlamış.(raffaelonetwork.com da satışta !)

3 Haziran 2012 Pazar

Furla Candy'ler renk renk


Furla Candy'ler hız kesmiyor , jelly ile hayatımıza ufak ufak girmeye başlıyor. Bu trend çantalara şimdi babet ve stilettolar eşlik ediyor . Amerika'da pek revaçta , daha pek Istanbul sokaklarında rastlamıyoruz ancak Furla geçen seneden beri bu şeker renkli Candy leri satışa sunuyor.
(Kanyon Furla 450 TL den itibaren )