31 Temmuz 2012 Salı

Dünya güzelimiz Keriman Halis

Keriman Halis Ece tam 90 yıl önce , 31 Temmuz 1932'de Belçika'nın Spa kentinde yapılan ve yirmi sekiz ülkenin delegelerinin katıldığı, dönemin en prestijli yarışması, Dünya Güzellik Yarışmasında birinci olarak "Dünya Güzellik Kraliçesi" seçilmiştir. Resmî olarak Kâinat Güzeli ve Zarafet Güzeli unvanları ile taçlandırılmıştır.

(d. 16 Şubat 1913; İstanbul - ö. 28 Ocak 2012).
Çerkez kökenli Türk piyanist, model ve ilk Türk dünya güzelimiz.


I love ZANOTTI !

Ayakkabı tasarımı kesinlikle "Italian Job" !
Guiseppe Zanotti'nin 2012/2013 kış modelleri yine kendine hayran bırakıyor , dore ve siyahın uyumu çok hoş komibine edilmiş. Yine bu kışın favorisi olan zımbalar botlarda tamamlanmış.
http://www.beymen.com/ ( şu an inidirmde yaz modellerini bulabilirisniz beymen'de )      




29 Temmuz 2012 Pazar

Desen Kraliçesi : Mary Katrantzou

Desenli ipekli elbiseler her zaman bir farklılık yaratır gardırobunuzda . 1983 Atina doğumlu Mary Katrantzou'nun döşeme desenlerini tasarımlarına uygulayan genç bir yetenek. 2007 senesinde desinger olarak adını duyurmaya başlayan Katrantzou'nun elbiseleri Gyvenchi gibi iz bırakacak.
Longchamp ile bu ilkbahar renkli ve desenli çantalarıyla yer aldı.
2012/13 kışa bir bakış :

Dolce&Gabanna danteli

2012/2013 kış D&G siyah dantel temasını tüm koleksiyona , makyaj malzemesi dahil , hakim kılmış. Kadın ruhundan anlayan ve zerafet/çekici dengesini çok ölçülü bir bicimde kullanmasını çok iyi biliyor. Çanta modeli bu kış Versace for H&M koleksiyonundan bir model ile çok benzeşiyor , İtalyan havası herhalde ! Monica Belluci koleksiyonun yüzü , başka hangi kadın bu temayı bu kadar hoş yansitabilirdi ? Görsel bir şölene buyrun.

26 Temmuz 2012 Perşembe

En tatlı sezon "indirim sezonu"

İndirimler tam gaz devam ediyor ancak dip indirimi göremedik daha , pusuda bekliyoruz .Harvey Nichols şu an %50 de en kısa zamanda %50+%20 yi görür , Beymen 21-27 Temmuz arası seçili ürünlerde (niye sadece "seçili" bu arada?) %50+%20 (2 ürün alana ) .  
Zara sezon ürünlerini bir daha indirdi ve şimdi tam zamanı , hemen başında yakaldınız yoksa ne beden kalır ne de model ! Bugün , yarın soluğu Zara'da alın , Cumartesi çok geç olabilir . Chanel tarzı tweet ceketler tam bir bonus zira bu kış ve her daim moda özellikle çalışan bayanlar için. Sezonda 259TL olan tweet ceketler 99TL , halen yaz tatiline çıkmadıysanız sahil için elbiseler , şortlat ve t-shirtlar 19-29-39TL . Aksesuarlara da göz atın mutlaka , çok hoş payetli clutchlar 99TL den 39TL ye düşmüş. 




25 Temmuz 2012 Çarşamba

Tiffany&co ile güneş daha da güzel


Güneş gözlüğünden sıkılıp yenilik arayanlar Tiffany&co'nun zarif modellerini öneriyorum. Siyah çerçevesi etrafında tiffany mavisi gölge misali renk katıyor . Modeller $400 civarı.


24 Temmuz 2012 Salı

"CIATE" 3 boyutlu oje !

İşte güzel bir yenilik , CIATE'nin kreatif direktörü bir derginin kapak çekimi için değişik fikir ararken üç boyutlu bir alternatif düşünmüş ve bu minik boncuklu havyar misali tırnaklara ojeyi tasarlamış.  Nihayet farkli bir ürün ! 
( Ciate Caviar Manicure set £ 18.- )





23 Temmuz 2012 Pazartesi

"Studded" modası tam gaz !

2010 kış zımbalı modeller çıkmaya başladı , öncülüğü Burberry yaptı ve Valentino özellikle ayakkabı modelleri ile taçlandırdı. Hazır olun bu kış siyah deri mont kombinleri ile aksesuarlar bolca karşımıza çıkacak !
Bu senenin bir kaç hoş modeli ;