31 Ağustos 2012 Cuma

Moet Ice Imperial

Yazın kapanışını Moet Ice Imperial ile tadlandırın , bu yaz geç katıldı aramıza ama önümüzdeki yaz vazgeçilmezlerden olacak kesinlikle !

28 Ağustos 2012 Salı

Michael van der Ham

Modanın Frankenstein'ı olan Michael van der Ham farklı desen ve kumaşlardan bir araya getirdiği uyumu elbise koleksiyona kusursuz bir şekilde yansıtıyor . Adını daha sık duyacağımız MVDH dan bir kaç örnek ;

27 Ağustos 2012 Pazartesi

Burberry Kış

Palto/mantolarda : balık sırtı , asker modeller , beli kemerli , siyah/beyaz kırçıl kumaşlar göreceğiz bu kış

19 Ağustos 2012 Pazar

Bodrum da plaj terlîği olmak varmış


Bu yazın plaj terliği modasını Bodrum'dan canlı bildiriyorum . Malumunuz Bayram vesilesi ile tüm İstanbul Güney sahilerine göç etmiş durumda. Bodrum da gözümü designer flip floplardan alamıyorum maşallah tüm designerler toplanmış toplanmış ! İşte ayakları süsleyen bir kaç örnek

16 Ağustos 2012 Perşembe

DVF

Elbisenin diğer adı Diane von Fürstenberg'dir ! Kırmızı ve mavi tonlarını cesurca kombinlemiş ve yine kendi tarzını yansıtmış.Blok renkler uyumu herzamanki gibi etkileyeci.

14 Ağustos 2012 Salı

Yağmur çizmeniz halen Burberry'mi?

İşte ihanet anı geldi . Yaklaşan sonbaharda ayaklarda yine yağmur çizmeleri yer alacak. Burberry sultanlığını rafa kaldıran Tory Burch yağmur çizmeleri ile daha sadece ve şık bir çizgide.Zaten alternatif gerekiyordu artık ! ($150 dan başlıyor)

Stella Mccartney'in tartanı

Bana 86/87 li yılları hatırlatıyor ekose/tartan modası. Stella Mccartney çok güzel uygulamış koleksiyona , Falabella model çantayı daha önce tanıtmıştım. Bu kış mutlaka gardırobunuzda bir tartanınız olsun !

13 Ağustos 2012 Pazartesi

Yayoi Kusama

Japon avant-gard sanatcısı Yayoi Kusama'nın Louis Vuitton ile işbirliği neticesinde 'dot'lu (puantiyeli) seri çantadan aksesuara yansıtılmış. Bence LV nun Yayoi Kusama'ya ihtiyacı yok ama olmuş bir kere !

Ipad çantam

Artık herkesin bir Ipad'ı var , ya çantası ? Designer Ipad kılıfları çok havalı ve artık aksesuar çeşitleri arasında vazgeçilmez bir yer aldı. Monogram veya özel renk ve tasarım ile çeşitlemeler bol:Gucci, LV , YSL , Marc Jacobs , Stella Mccartney , DVF ve daha sayamadıklarımız , size safece seçmesi kalıyor !

11 Ağustos 2012 Cumartesi

Celine Shopper Bag

Bu sezonun trend çantası kesinlikle Celine shopper bag , modeli oldukça kullanışlı ve bir "must have" imajı çiziyor. Tek renk veya çift renkli modelleri mevcut , herkesi şaşırtın ve elektrik mavisini tercih edin , bu sonbaharın favori rengi !

10 Ağustos 2012 Cuma

Chanel'den Coco Noir

Chanel yeni parfümü "Coco Noir" 17 Ağustos 2012 Cuma günü www.chanel.com ve belirli mağazalarda satışa çıkacak. Venedik kadifesi ve Coco Chanel'in siyah rengi ilk olarak kullanan kadın tasarımcılığından ilham alarak siyah parfüm şişesi esinlenilmiş.
Parfümün notaları ise ;
Top: grapefruit, bergamot and orange
Heart: jasmine, rose, red geranium, Indonesian patchouli
Base: Brazilian tonka bean, Bourbon vanilla, sandalwood, frankincense and white musk.
( 50ml $ 98 , 100ml 130 $ dan satılacak )

Heyecanla bekliyoruz !


9 Ağustos 2012 Perşembe

Online Designer İndirim Çılgınlığı ...

İndirimler tam gaz tüm avm ve mağazalarda devam ederken online alışveriş siteleri de durmuyor hatta direk perakende de görülmeyecek indirimlere online sitelerden ulaşabiliyorsunuz. Ancak çok önemli bir formülü var "erken kalkan yol alır" misali sabah 07:45 itibarı ile yeni ürünler ve kampanyalar aktifleniyor , artık beden ve renk seçeneği sizin sabah saat kaçta siteye giriş yapıp "ava" çıkmanıza bağlı !
Bugün çok verimli "Designer" indirimleri düştü siteler bilginize !
İşte bir kaç örnek , iyi eğlenceler .

www.daybuday.com da Michael Kors Çantalar % 30-%50  indirmli


www.daybuday.com da daha önce yazmış olduğum ve Amerika da bulunan bez plaj çantaları


www.1V1Y.com da FURLA sezon çantaları büyük indirimler ile


www.morhipo.com da Alexander McQuenn % 80 indirim !!!

www.1V1Y.com da TOD's lar % 65 indirimli !