25 Ekim 2012 Perşembe

DIOR Make up Holiday 2012

Evet make up setlerinde Dior ile devam ediyoruz . Makyaj ürünlerimizi tazelemek için bir sebep daha , bu koleksiyon canlı ve çarpıcı etki yaratmak isteyenler için kırmızı ruj ve şık şişesinde yeni oje tonları mevcut. Le Vernis 4 renk ile mini oje koleksiyona rujlar eşlik ediyor ; Diorific Marilyn, Diorific Lady, Diorific Diorling and Diorific Diva. İki model takma kirpik ile yenilik gözlerinizde renklenecek.
Koleksiyon Ekim ayı Londra ve Amerika da satışta , Avrupada ise Kasım ayı itibarı ile raflarda !

24 Ekim 2012 Çarşamba

2012 Holiday make up !

Bayram tatilini yurtdışında geçirenler 2012 holiday make up setlerine bakmadan ve almadan yurda dönmeyin pişman olursunuz! Renkler muhteşem bordolar , siyah ve metalik renkler ön planda Chanel , Givenchy ve Clarins ile bu kış renkleneceğiz.Ayrıca 80ler sonunda moda olan bakır tonları tüm gözlerde büyüleyecektir!

15 Ekim 2012 Pazartesi

Londra New Bond'da Tory Burch mabedi

Londra'ya giden moda tutkunları mutlaka New Bond Street'de bir tur atar ve kendini bu vahada kaptırır . Ben bu harika caddedeki Tory Burch mağazasından bahsetmek istiyorum . Tory'nin ana rengi olan protakal rengi mağaza dekorasyonuna hakim ve aksesur olarak mavi beyaz çinili vazolar , zeytin yeşili ve mor tonlarda kadife kumaşlar ile donanmış. Bu renk uyumu zaten çok davetkar ve TB mağazasına bir ziyaret için kesinlikle değerli kılıyor . İçerideki satış elemanları güzel ve yakışıklı doğu blok ülkelerinden ve umulmadık bir şekilde ilgili ve nazik. Bu senenin favori rengi mor ve ördek baş yeşilini hem aksesuarlarda hemde giyim koleksiyonunda bolca görebilirsiniz. Satışı sadece Beymen ve Harvey Nichols da olan deri bilekliler her tonda mor , yeşil , mavi , hardal sarısı  var Türkiye'de is sadece kahverengi ve siyahını getiriyorlar ! Londra veya NY 'a yolunuz düşerse mutlaka mor ve yeşilinden alın !  Çanta koleksiyonunda ise siyah nylon pochette gençlerin tercihi ister okula  veya üniversiteye rahat ve kullanışlı bir model . Deri çantalarda fuşya , mor , yeşil ve hardal sarısı yer alıyor . Babetlerden  artık fenalık geldi dolayısıyla bahsetmiyorum bile. Bu mağazadaki en güzel tecrübe ise ödeme için dev bir kasanın bulunmaması , bunu yerine satış görevlisi pos makinesi ile yanınıza geliyor ve siz rahat bir şekilde hemen ödemeyi yapabiliyorsunuz ! Bu denli rahat ve ev gibi döşenmiş bir TB mağazası bu hizmeti ile ayrıca gönüllerde taht kuruyor ! Bu hizmet ile kendinizi ayrıcalıklı hissediyorsunuz , mutlaka yaşamalısınız ! Tory Burch aşkı tam gaz devam .                

İsabel Marant Sneaker çılgınlığı...



 
 
 
 
 
 
İsabel Marant Sneaker da çığır açtı ve moda tutkunları çılgınca bu yüksek ökçeli sneakerlerin peşinde. Eğer bu trendi erken fark edip bir çift edindiyseniz şanslı talihliler arasındasınız zira ayağınızdaki IM sneakerler karaborsa ve altın değerinde ! Londra , Manchaster, Paris , New York , Beyrut yer arandı ancak özellikle siyah rengi tükenmiş ve bu sene üretimi olamayackmış  , artık bulursanız da renkli versiyonu ile mutlu olmalısınız bu da genelikle gri rengi olacaktır . Bir de piyasada bolca sahtesi bulunuyor dikkat , bu sneakerların satış fiyatı € 395 / 395 pound . Çakma ürünler ise TL 395 !!! Fiyatından kolayca anlayabilirsiniz . Bulabilen veya satın alan bize bildirsin !!! 

 

4 Ekim 2012 Perşembe

Louis Vuitton Paris Fashion Week S/13

Paris Fashionweek'e damgasını LV vurdu. Yalın ancak bir o kadar da çarpıcı ; yürüyen merdivenlerden yukarıdan inen sade bir görselik içinde mankenler ile çok net bir marka pazarlaması sunuldu.LV Damian tasarımını bu ilkbahar için ağırlıklı olarak hem giyim hem de çanta koleksiyona yansıtmış. Kusama ile dairesel yorumlardan sonra klasik Damian'a bir geçiş olmuş. Dikkat edici bir unsur ise LV logosunun belirli bir şekilde kullanılmamış olması.

3 Ekim 2012 Çarşamba

Hunter for Hunters Woman

British Wellington Hunter's çizmenizi hazırlayın yağmur mevsimi kapıda ! İster kısa ister uzun çizme modeli ile siz sadece renginizi seçin ! Pek hafif değiller denemeden almayın.

House of Fraser London