28 Kasım 2012 Çarşamba

Australia LUXE Collective botlar






UGG ler "OUT" , Luxe' ler "IN" , Australia Luxe Collective modelleri UGG lara nazaran kürk ve detaylar ile ilgili daha exclusive ve semaptik . Halen Istanbul'a kara kış gelmedi ancak hazırlıklı olmakta fayda var. Nerede bulabilirim diye soranlara : Beymen ve Harvey Nichols'da hemen modelinizi seçin derim.
  

27 Kasım 2012 Salı

The little BLACK

Bu senenin olmazı bir siyah deri kalem etek ! Tüm designer koleksiyonlarına girmeyi başarmış ve bolca özellikle ünlüler ve modeller tarafından tercih ediliyor . Siyah boğazlı balıkçı kazağı , şifon gömlek hatta daha da vurucu bir etki için leopar üst ile kombiinleyebilirsiniz. Ancak en önemli etkiyi çorapsız ve açık ayakkabı ile ulaşabilirsiniz , bu arada siyah deri pardesüde bu sezonun "IN" lerinden !








13 Kasım 2012 Salı

Yeni bir adres yeni bir soluk: InTrend

Çatalçeşme Bağdat Cadde'sinde yeni bir butik açıldı ! Aradığımız yeni soluğu In Trend'de bulduk , şık ,kaliteli ve farklı modeller ile ihtiyacımız olan yeniliği bulduk .In Trend koleksiyonu çalışan dinamik kadının tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor ; elbise , etek , bluz , manto ,kaz tüyü montlar , beyaz gömlek , gece için elbiseler , siyak klasik elbiseler ince detaylar ile farklılık yaratıyor. Koleksiyona bu senenin renkleri hakim gri , ördek baş yeşili , hardal sarısı , kiremit kırmızısı . Kumaş ve modeller İtalya'dan , In Trend modern çizgisi ile Network ve Beymen Business klasmanında butik olarak hizmet veriyor. En beğendiğim kombinler arasında tweed mini etek , gri , siyah ve bej renklerinde ve bu eteğe eşlik eden palto yine kırçıllı tweet kumaştan etek ile muhteşem bir uyumu var , In Trend 'de vitrini süslüyor .
Kaz tüyü montlar yine ender görülen modeller ile kapşonlu ve hakim yakalı , beli kemerli modeller mevcut. Aksesuarlar kolekiyonu tamamlıyor ; ipek şallar , gold bilezikler ve kristal taşlı küpeler.
In Trend 'e mutlaka uğrayın ve az sayıda üretilen bu şık kıyafetler ile farklılık yaratın.