23 Temmuz 2013 Salı

Swarovski Sale ! kaçırmayınız

Evet indirim dönemi ile birlikte nereden ne alsam diye bakınırken bir Swarovski yapalım dedik ve doğru karar verdik ancak uğrayacağınız şube önemli zira her şubede ürün çeşidi aynı olmuyor ; Kanyon bu konuda sıkıntılı , çok uğrak bir avm olduğu için "sale" ürünleri az , size Palladium avm tavsiye ederim , yeni açılmış ve çeşidi bol : Nirvana yüzüklerin her boyunu bulabiliyorsunuz , Kanyon da bulamamıştım 55 no yüzük.
Niravana yüzükler artık bir klasik oldu , her genç kızın dolabında bulunmalı ! Koyu mor , eflatun ve zümrüt yeşil bu sene revaçta , ben daha çok moru beğendim ( sezonda 344 TL den başlıyor şu an % 50 ile 172 TL ). Ayrıca bu sene çok moda olan fosforlu pembe ve siyah bandı ile iki model kristal taşlı bilezikler ( sezonda 170 TL , şu an indirimde 85 TL ) .  Bu sene Swarovski damgasını klips tokalı şans bileziği  ile vurdu , henüz pek yaygın değil ancak muhteşem bir kristal ışıltısı yaratabiliyorsunuz . İki farklı renkte deri bileziği alınıyor önce , krem yaz için veya siyah  kış için sonra üzerine arzunuza göre renkli şekilli klipsler beğeninize sunulmuş , ben bayıldım ve hemen kendi kompozisyonumu yarattım.



6 Mayıs 2013 Pazartesi

Dior yazı

Dior'un ilkbahar koleksiyonunda tanıtmış olduğu rose metal kemerli topuklu ayakkabısı bu sezona damgasını vurdu . Bu model daha uzun süre bayanların gönlünde taht kuracaktır .








5 Mayıs 2013 Pazar

Hepimiz "Spider"iz bu yaz


Örümcek , takı ve aksesuar olarak bügüne kadar gotik tarzı benimseyen bayanlar tarafından tercih ediliyordu , ancak bu yaz tüm vitrinlerde . Kolye , bileklik , küpe ve yüzük olarak her tarzda , taşlı ve taşsız modelleri ile sunulmuş. Benim en beğendiğim modeli bir ucunda örümek ağısı diğer ucunda örümcek olup örümcek ağısının içinden geçen kolye modeli . Boynunuzda ağa tırmanan örümcek görüntüsü veriyorsunuz. Belki ilk duyduğunuzda örümcek takı olarak kulağa pek davetkar gelmiyor ancak tasarımları gördükten sonra eminim sizin için de bu sezon vazgeçilmez olacaktır.









3 Mayıs 2013 Cuma

Ted Baker Plaj Çantası



Biz bayanları uğraştırmayan güzel bir set ; plaj çantası ve parmak arası terlik seti , hem renk ve desen ahengi hem de taşıma kompozisyonu ile yazın vazgeçilmesi . İster lacivert , beyaz , kırmızı marın kombini ister şeker pembe tonları !





Zara "must have" kolyeler ve küpeler !

Bu yaz Zara Accesories tüm beklentileri karşılıyor. Etnik , Dragon , Buffalo , Balık ve daha bir çok çeşit ile yaz gardırobunuzu tamamlıyor. Taş grisi basic bir havuz yaka veya V yaka t-shirt ve kot ile bu renkli kolyeler çok hoş bir görünüm sağlayacaktır. Özellikle tavsiye edeceğim küpe çeşitlerinde ikili ve üçlü farklı kombinleri .





1 Mart 2013 Cuma

New spring scent : Issey Miyake



Çizgisiz çıkmam !

Bu yaz siyah beyaz kombini her yerde olacak ancak favorim Michael Kors un marin temalı çizgileri ve İssey Miyake nin siyah beyaz kombine ilave ettiği portakal ve yeşil renkli etkiler , seçim sizin !



Marc Jacobs Spring Scents


İlkbahar Marc Jacobs çiçek açan parfüm şişeleri ile bize göz kırpıyor , özel tasarım çiçekler ile tüm duyularımıza hitap ediyor .

28 Şubat 2013 Perşembe

Jo Malone Sugar&Spice

Yeni sezon yeni kokular , iştah kabartan lezzetli kokular ilkbaharda Jo Malone ile yanınızda ! Lemon Tart = limonlu merengli tart, Elderflower & Gooseberry = yabanmersinli kek , Bitter Orange & Chocolate = ıslak çikolatalı kek ( işte benim favorim ) , Redcurrant & Cream = böğürtlenli dondurma ,Ginger Biscuit = karamelli parfe kokularına hakim bu koleksiyon yeni bir soluk getiriyor .

12 Şubat 2013 Salı

Reed Krakoff meets Laduree


New York moda haftasında ünlü modacı Reed Krakoff podyum haftasında Laduree ile limitli sayıda üretilen black macaron lara imza attı. Ciklet tadında ve kumaşın özünü yansıtan siyah rengi ile farklı bir yorum katılmış alışageldiğimiz macaronlara.



11 Ocak 2013 Cuma

DİOR Cherie Bow İlkbahar 2013 !


İlkbahar pembesine hazır mısınız ? DİOR Cherie Bow ile muhteşem bir koleksiyon hazırlamış , buyrun seyire !





Jo Malone , Earl Grey Tea or me ?

Earl Grey & Cucumber kış gününde ilkbahar esintisi gibi , aromatik Earl Grey esansının salatalık ile tazelenmiş halini hatırlamakta fayda var . Xmas dönemi de zaten fazla Very Berry geçti kokulu mumdan cupcake lere kadar !