6 Mayıs 2013 Pazartesi

Dior yazı

Dior'un ilkbahar koleksiyonunda tanıtmış olduğu rose metal kemerli topuklu ayakkabısı bu sezona damgasını vurdu . Bu model daha uzun süre bayanların gönlünde taht kuracaktır .








5 Mayıs 2013 Pazar

Hepimiz "Spider"iz bu yaz


Örümcek , takı ve aksesuar olarak bügüne kadar gotik tarzı benimseyen bayanlar tarafından tercih ediliyordu , ancak bu yaz tüm vitrinlerde . Kolye , bileklik , küpe ve yüzük olarak her tarzda , taşlı ve taşsız modelleri ile sunulmuş. Benim en beğendiğim modeli bir ucunda örümek ağısı diğer ucunda örümcek olup örümcek ağısının içinden geçen kolye modeli . Boynunuzda ağa tırmanan örümcek görüntüsü veriyorsunuz. Belki ilk duyduğunuzda örümcek takı olarak kulağa pek davetkar gelmiyor ancak tasarımları gördükten sonra eminim sizin için de bu sezon vazgeçilmez olacaktır.









3 Mayıs 2013 Cuma

Ted Baker Plaj Çantası



Biz bayanları uğraştırmayan güzel bir set ; plaj çantası ve parmak arası terlik seti , hem renk ve desen ahengi hem de taşıma kompozisyonu ile yazın vazgeçilmesi . İster lacivert , beyaz , kırmızı marın kombini ister şeker pembe tonları !





Zara "must have" kolyeler ve küpeler !

Bu yaz Zara Accesories tüm beklentileri karşılıyor. Etnik , Dragon , Buffalo , Balık ve daha bir çok çeşit ile yaz gardırobunuzu tamamlıyor. Taş grisi basic bir havuz yaka veya V yaka t-shirt ve kot ile bu renkli kolyeler çok hoş bir görünüm sağlayacaktır. Özellikle tavsiye edeceğim küpe çeşitlerinde ikili ve üçlü farklı kombinleri .