5 Ocak 2014 Pazar

2014 Dior ilkbahar esintisi

Daha biz Istanbul da az kar gördük eminim Ocak sonunda mutlaka yine bir kar yağar ancak Dior için bahar gelmiş bile , insanın içini açan pastel tonlarının dönüşü diyebiliriz.
Serinin adı Trianon , bir üçlü trio mecburiyeti varmış gibi acaba gözümüze üç far , dudağımıza üç renk ruj mu diye düşünürken renkler ve uyum karşısında şaşırıp kalıyorum.
"Ekmek yoksa pasta yiyin" diyen Marie Antoinette'den ve Fransız Trianon Saray'ından esinlenmiş tonlar bir ilkbahar çiçek buketinde sunuluyor.
Elegan ve asil cildinizi mahrum etmeyiniz !



4 Ocak 2014 Cumartesi

Ve start....indirim başladı ! Are you ready or already late for Zara sale ?

Yeni yılın ikinci günün rehaveti ile geç bir sabah oldu ancak 2 Ocak sabahı sosyal medya surfümden sonra anladınız dayanılmaz Zara indirimi başlamış ! Hemen saç baş tarandı , dişler fırçalandı ve kendimizi sokağa attık.
Bağdat caddesinde bulunan her iki Zara , hem Suadiye hem Şaşkınbakkal şubeleri ! tavvaf edildi . Şaşkınbakkal şubesi zaten pek bir karanlık ve dar geliyor , birde üstüne indirim kalabalığı bir buhran geçirip kendinizi sokağa atmanıza sebep olabiliyor. Suadiye şubesi ise geniş , ferah ve aydınlık , evet iki Zara'yı birbirinden ayıran kesin tanı aydınlık ve karanlık gibi . Neyse konumuza dönersek Suadiye de artık Zara Home yok en üste katta iki sezondur , bu durum biraz canımı sıkıyor ;)
Renkli saten bluzlar , iş için siyah kalem etekler , kışlık mont ve mantolar , çizme ve botlar kesinlikle incelenmeye değer . Kazaklar biraz ağır , giydiğiniz zaman ayrıca bir de yük taşımak istemiyorsanız es geçebilirsiniz . Yine geçen yaz sezonundan kalma bir kaç parça ile karşılaşmanız gayet doğal . Ben bu indirimde en çok babet ve botlar ile ilgilendim , şu an raflarda olan ancak yeni sezon olarak geçen Biker botlar muhteşem , yandan 5 kemerli ve siyah , tabanı motorcu tabanı gibi tırtıklı , özellikle taytlar ile harika duruyor . Babetlere mutlaka yakından bakın gece mavisi süet , altın ve gümüş renginde pullu , altın renk tokalı siyah babetler çok rahat ve kullanışlı . Fazla vakit kaybetmeden sizde yerinizi Zara Sales karnavalında alın !