4 Ocak 2014 Cumartesi

Ve start....indirim başladı ! Are you ready or already late for Zara sale ?

Yeni yılın ikinci günün rehaveti ile geç bir sabah oldu ancak 2 Ocak sabahı sosyal medya surfümden sonra anladınız dayanılmaz Zara indirimi başlamış ! Hemen saç baş tarandı , dişler fırçalandı ve kendimizi sokağa attık.
Bağdat caddesinde bulunan her iki Zara , hem Suadiye hem Şaşkınbakkal şubeleri ! tavvaf edildi . Şaşkınbakkal şubesi zaten pek bir karanlık ve dar geliyor , birde üstüne indirim kalabalığı bir buhran geçirip kendinizi sokağa atmanıza sebep olabiliyor. Suadiye şubesi ise geniş , ferah ve aydınlık , evet iki Zara'yı birbirinden ayıran kesin tanı aydınlık ve karanlık gibi . Neyse konumuza dönersek Suadiye de artık Zara Home yok en üste katta iki sezondur , bu durum biraz canımı sıkıyor ;)
Renkli saten bluzlar , iş için siyah kalem etekler , kışlık mont ve mantolar , çizme ve botlar kesinlikle incelenmeye değer . Kazaklar biraz ağır , giydiğiniz zaman ayrıca bir de yük taşımak istemiyorsanız es geçebilirsiniz . Yine geçen yaz sezonundan kalma bir kaç parça ile karşılaşmanız gayet doğal . Ben bu indirimde en çok babet ve botlar ile ilgilendim , şu an raflarda olan ancak yeni sezon olarak geçen Biker botlar muhteşem , yandan 5 kemerli ve siyah , tabanı motorcu tabanı gibi tırtıklı , özellikle taytlar ile harika duruyor . Babetlere mutlaka yakından bakın gece mavisi süet , altın ve gümüş renginde pullu , altın renk tokalı siyah babetler çok rahat ve kullanışlı . Fazla vakit kaybetmeden sizde yerinizi Zara Sales karnavalında alın !


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder